Un nou tratament de slabit cu ajutorul ghetii!

Cercetatorii de la Universitatea Harvard au descoperit un nou tratament corporal. Acesta se bazeaza pe "inghetarea" partilor moi, fara vlaga, ale corpului, fapt care ajuta persoanele sa piarda in greutate si sa aiba o pile mai fina si mai santoasa.
Procedura nu este dureroasa, si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime de pe coapse, spate etc, fara sa lezeze pielea. Aceasta a fost dezvoltata de cercetatorii de la Spitalul General Massachusetts si Universitatea Harvard, si se bazeaza pe puterea ghetii, deoarece s-a observat ca tesuturile grase sunt inflamate dupa ce au fost acoperite de gheata.  

Momentan, tratamentul este testat in 4 centre din SUA, unde se trateaza mai mult de 200 de persoane, care au un nivel ridicat de grasime sub pielea de pe abdomen, spate si coapse.


Studii anterioare realizate la Universitatea Harvard au descoperit ca la temperaturi scazute celulele grase se inflameaza si aproape imediat celulele adipoase se pierd - celule implicate in fabricarea si depozitarea grasimilor.

"Criolipoliza, cum a fost numita, are efecte ridicate mai ales asupra coapselor, unde stratul de grasime este considerabil, si afecteaza mai putin celelalte zone", a declarat dr. Dieter Manstein, cel care a condus studiul de la Universitatea Harvard si Spitalul General Massachusetts.

"Aceste tipuri de tratatemte niciodata nu vor fi o scuza pentru persoanele care nu au o alimentatie echilibrate si un mod de viata sanatos", a mai adugat acesta.
 

Excesul de grasime represinta o problema semnificanta pentru sanatate, fiind asociata cu anumite afectiuni de inima, diabet, sau osteoartrita.

In speranta ca vor pierde rapid kilogramele in plus, oamenii recurga la liposuptie, unde excesul de grasime este inlaturat cu ajutorul unui tub introdus sub piele prin mici incizii. Riscurile acestei proceduri sunt: infectia, hemoragia si cicatricile.

Sursa: DailyMail.co.uk

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Profislim pe 24 Sep 2011, 14:50
    Criolipoliza in Romania

    Criolipoliza este disponibila acum in Romania prin Profislim. Accesati site-ul www.profislim.ro pentru a afla detalii despre aceasta noua modalitate de remodelare corporala.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod