Un nou departament specializat in tratamentul herniilor abdominale

Incepand din aceasta luna, pacientii vor avea la dispozitie un nou departament specializat in tratamentul heriilor abdominale.
Datele statisitice arata ca herniile abdominale sunt printre cele mai frecvente afectiuni intalnite in chirurgia generala, fiind diagnositcate preponderent la barbati. Acestea se manifesta prin aparitia unei formatiuni de consistenta moale, elastica, nedureroasa, de dimensiuni variabile, situata in zona inghinala, scrotala la barbati (in hernia inghinala), ombilicala (in hernia ombilicala),  pe partea superioara interna a coapsei (in hernia femurala) si in diferite pozitii supra sau subombilical, pe linia mediana a abdomenului (in herniile liniei albe).
Potrivit specialistilor, este recomandat ca odata diagnosticata, hernia abdominala sa fie tratata precoce, pentru a asigura o vindecare rapida si a evita, totodata, aparitia complicatiilor.

Noul departament face parte din sectia de chirurgie a spitalului Medlife - Life Memorial Hospital, si va fi coordonat de Dr Victor Radu, medic specialist chirurg.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod