Un nou concept vestimentar pentru farmaciste

Unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente din Romania a lansat impreuna cu creatorul de moda Catalin Botezatu "un nou concept vestimentar pentru farmacistele de succes".
Este vorba despre o linie inedita de vestimentatie, pe care Farmexpert va oferi doamnelor din farmaciile colaboratoare.

Aceasta neobisnuita colaborare intre unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si unul dintre cei mai reputati creatori de moda din tara este menita sa imbunatateasca stilul vestimentar al tuturor farmacistelor, avand drept scop promovarea unui articol vestimentar esential pentru personalul din farmacii - halatul alb.

Astfel, deoarece de-a lungul timpului cererea de halate a crescut considerabil, iar nevoia unei schimbari a formei si croielii a inceput sa isi faca simtita prezenta, Farmexpert incearca sa propuna o noua alternativa, prin lansarea acestui proiect unui la nivel national.


"Mie mi-a placut foarte mult ideea, asa ca am zis "da" imediat. Am decis sa ma implic pentru ca imi doresc sa putem insulfa o schimbare in stilul vestimentar al farmacistelor. Femeile sunt frumoasa in fiecare moment al zilei, asa ca hainele pe care le poarta ar trebui sa exprime si ele cat mai multe aceasta frumusete. Orice femeie, fie ca lucreaza in spatele unui ghiseu sau pe un podium de defilare, are dreptul sa transmita cat mai mult din feminitatea sa, sa straluceasca si sa se simta cat mai in largul ei atunci cand munceste.
Cu aceste lucruri in minte am creat aceasta noua linie de vestimentatie pentru farmaciste. incercand sa aducem un suflu proaspat in aceasta directie", a declarat Catalin Botezatu.

"Culorile de brand ale Farmexpert (alb si verde) sunt reprezentative pentru industria farmaceutica, asa ca am ales sa le folosim si pentru halatele pe care le vom oferi in cadrul acestui proiect. De asemenea,
materialele alese de Catalin Botezatu sunt de cea mai buna calitate, asa ca speram aceasta initiativa a noastra sa fie bine primita de catre cele caror le este adresata: farmacistele de succes de la noi din tara", a declarat Dan Wanya, Marketing Manager Farmexpert.

Farmexpert a fost infiintat in anul 1996 de Dr.
Eugen Banciu si detine in prezent unul dintre primele 5 locuri in topul distribuitorilor romani de medicamente, avand un numar total de peste 600 de angajati. 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alice pe 6 Apr 2010, 22:43
    aici e vorba de un gest frumos, de sanatate sa se ocupe statul, ca de-aia platim

    nu inteleg de ce faci asa legatura intre sanatate si aceste halate...daca o firma s-a decis sa faca halate de calitate, dar si frumoase, eu zic bravo! s-au decis sa rasplateasca printr-un gest deosebit farmacistele. chiar daca isi fac reclama intr-o oarecare masura, bravo lor pentru gest! (altii ar fi bagat banii astia in reclame de ex.) in primul rand de sanatate trebuie sa se ocupe statul, apoi, nu pentru oameni sunt facute halatele, ci mai degraba pentru cine le poarta. si daca stai sa te gandesti, este o tinuta obligatorie, care e purtata toata ziua si mi se pare foarte frumos sa fie una deosebita!

    0
    0

  • deea pe 7 Iun 2008, 20:04
    sanatatea mai importanta

    Mda... Dar chiar nu vad importanta "unui nou concept vestimentar pt farmacistele de succes"... Oamenii merg la farmacie pentru a-si procura medicamentele de care au nevoie... Mai degraba ne-am preocupa de medicamentele care se vand decat de tinuta farmacistelor... Unii oameni de-abia au bani de o paine, dapai de medicamente... Conteaza asa mult cum se imbraca farmacistele? Chiar n-am inteles rostul acestui concept... Mai bine ne-am preocupa de altceva legat de farmacie;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod