Ulcerul se trateaza si fara regim alimentar

Piperul, prajelile si ardeiul iute nu sunt contraindicate dupa tratament

Pacientii cu ulcer nu trebuie sa tina nici o dieta, sustin medicii gastroenterologi. Ei spun ca vechile metode de a urma regimuri dupa o astfel de boala au ramas doar niste prejudecati care nu au legatura cu realitatea.

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cosmina pe 8 Oct 2012, 11:14
    ulcerul

    Ai fost vre-odata la un specialist naturist? Acesta iti va recomanda dupa o discutie si o analiza a parametrilor tai ce-ti face bine si ce nu. Asta daca vrei sa faci ceea ce este mai bine. Sunt foarte multe suplimente naturale care refac flora stomacului, care regleaza enzimele digestive, sau cicatrizeaza , mai exact , Dar nu este obligatoriu ca ce-i face bine unuia sa-ti faca si tie. Depinde de organismul tau, de cauzele care au dus la operatie. Ceea ce era dereglat in functionarea stomacului, trebuie indreptat, altfel vei mai face rani la stomac si.. Domane fereste! Incearca sa mergi acolo unde am fost si eu si am fost foarte multumita. Dr Raduta Cristina 0766298458

    0
    0

  • croitoru ciprian pe 26 Iun 2011, 21:48
    ulcer gastric

    Acum am faqt operatia de ulcer 4 la numar gauri in stomac Dupa 26 de ani Fara nicio problem cu stomacul am avut noroc k sunt in belgia si am 4puncte pe abdomen nu o cezariana....ce ma deprima. Acum Este k Nush c regim. Sa tin. ....

    2
    6

  • felicia pe 9 Iul 2010, 11:42
    regim

    buna. sunt operata de ulcer si colicist si as dori sa stiu ce regim se poate tine pentru o vindecare mai rapida. deseori ma simt foarte rau, parca nu mai sunt eu cea dinainte. multumesc!

    6
    5

  • dumitru alina pe 30 Aug 2009, 00:48

    Dupa domnul doctor, ref la obiceiurile la romani, sarutatul pe gura al copilului, la adulti inseamna ca daca m-am sarutat cu mai multe persoane musai sa am helycobacter pilory? aiurea.

    0
    4

  • maior pe 29 Aug 2008, 20:54
    Ulcer perforat duedonal cu peritonita

    As dori sa stiu daca se poate si stie cineva, dupa cat timp se vindeca operatia de ulcer perforat duedonal cu peritonita. A fost operat in 9 mai dar si azi mai umbla la pansat. Ce e mai rau e ca din rana ii curge sange cu puroi. Ce ar fi de facut, cat sa mai asteptam sa se rezolve problema? As dori daca se poate cat mai repede un raspuns. Va multumesc si multa sanatate.

    0
    12

  • ioana pe 14 Iul 2008, 14:21
    ulcer

    as vrea sa stiu si eu cum se trateaza. se vindeca vreodata ulcerul? ce sa fac?

    4
    5

  • lilyfleur pe 8 Mai 2008, 11:32
    ulcer gastro duodenal

    acum 3 ani am fost diagnosticata cu ulcer gastro-duodenal cronic.nici acum nu am idee de cand il am de fapt mai ales ca ar fi putut fi cine stie cati ani un ''ulcer silentios''.Am incercat sa tin un regim , nu prea am reusit, iar medicul mi a zis ca pot manca orice atata timp cat nu mi face rau.spre exemplu cartofii prajiti nu mi faceau rau absolut deloc asa ca n am renuntat la ei decat vreo 3 saptamani.Mai degraba imi face rau o cana de lapte sau un mar.In fine, de curand am facut iar o criza puternica ce m a tinut cateva zile bune in asemeneea masura ca eram convinsa ca ma vor opera.Mia u gasit acelasi ulcer cronic , mi s aspus ca am o mucoasa f groasa , un stomac foarte lenes si mi au dau nexium.Dupa 2 saptamani probabil am facut o infectie la stomac ,nu stiu de la ce nici acum, si medicul mi a dat amoxicilina.spun probabil pt ca nu am putut ajunge personal la doctor pt ca am avut vreo 4 zile febra mare in continuu iar la internare nici nu ma gandeam .acum cateva saptamani imi facusem analiza helicobacter pylori dar nu am fost sa o iau si de abia acum am descoperit ca am acea bacterie si ca e de 22.1.este clar sursa ulcerului numai ca ma intreb cat de grava ar putea fi situatia daca o am de multi ani?mai ales ca stiu ca poate cauza cancer la stomac.

    0
    0

  • manuela lotfi pe 11 Ian 2008, 12:22
    esofagita

    am fost depistata cu esofagita,am urmat tratament cu motinorm,controloc,ganatom si cloxide.Am dureri foarte mari in capul pieptului,sinu pot respira.Am facut si electrocardiografie dar nu am nimic la inima.Nu stiu ce sa fac,ma simt foarte rau,iar palpitatiile inimii ma ingrijoreaza.Ma poate ajuta cieva cu un sfat?Sanatate va doresc.

    0
    0

  • daiana pe 12 Iul 2007, 15:23

    este mai usor sa previii decit sa tratezi

    0
    0

  • Vasile Camelia pe 7 Iul 2007, 14:59
    ulcer

    parerea mea este ca nu stiu ce sa mai cred.Ma doare stomacul ingrozitor si orice maninc nu-mi face bine.Tot timpul sunt balonata.

    0
    0

  • szandamihaly pe 22 Dec 2006, 09:38

    nu am parere dar eu am o alta problema.Sotia mea are doua chiste hidatice hepatice si asi dori sa stiu daca exista tratament in afara de operatie.Va multumesc si astept raspuns

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod