Tur de forţă împotriva cancerului în 7 zile de maraton


Facebook Twitter Comenteaza
Tur de forţă împotriva cancerului în 7 zile de maraton

Maratonul Contra Cancer organizat de Asociaţia Little People ajunge şi la Bucureşti. Campania de luptă împotriva cancerului în rândul copiilor şi tinerilor continuă printr-o cursă de 700 de kilometri, în 7 zile, într-o demonstraţie de rezistenţă şi determinare condusă de doi alergători profesionişti: Iulian Novac şi Marian Solohan.

Organizarea Maratonului Contra Cancer are ca scop strângerea de fonduri pentru programele de asistenţă psiho-socială dezvoltate de Asociaţia Little People, pentru a îmbunătăţi şansele de supravieţuire a copiilor şi tinerilor care luptă împotriva cancerului.

Campania Contra Cancer poate fi sprijinită de publicul larg prin trimiterea unui SMS, în valoare de 2 euro, la numărul 858*.

Competiţia a început pe 2 octombrie, ziua mondială de acţiune şi celebrare a supravieţuirii – LiveStrong- în Sf. Gheroghe şi se va încheia în data de 9 octombrie, la Bucureşti. În fiecare zi, alergătorii care s-au alăturat acţiunii de conştientizare a luptei împotriva cancerului au parcurs 700 de kilometri prin mai multe localităţi între Brasov şi Bucureşti, pe un traseu sub forma literei C, simbolizând lupta împotriva cancerului.


Ultimii 42 de km ai maratonului se vor parcurge la Bucharest City Marathon,  alături de membrii Clubului Temerarii din Bucureşti, comunitatea tinerilor supravieţuitori ai cancerului.

La eveniment este aşteptat să participe Excelenta Sa, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti şi echipa Ambasadei Britanice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod