Transformare incredibilă: Fata care a învins anorexia cu ajutorul alergării

Izzy Mulkerrins (19 ani) trăia cu doar doi biscuiți și ceai în fiecare zi. După un tratament lung, ea s-a recuperat și va alerga 21 de kilometri.

Izzy s-a născut în Irlanda, dar acum trăiește în Suedia. După ani de chin, ea se bucură acum de viață și poate privi cu încredere spre viitor. La 11 ani, ea s-a îmbolnăvit de fibroză cistică, o afecțiune din cauza căreia secrețiile mucoase ale organismului au consistență crescută și care afectează îndeosebi plămânii și sistemul digestiv, a devenit anorexică și ajunsese la o greutate de numai 38 de kilograme.

Mă împăcasem cu gândul că voi fi bolnavă toată viaţa fiindcă nu îndrăzneam să-mi înfrunt temerile.
M-am gândit mult la sinucidere şi făceam planuri pentru asta
Izzy Mulkerrins
Ajutată de prieteni și de familia sa, fata a câștigat lupta cu boala și acum a devenit o alergătoare pasionată, pregătindu-se acum pentru startul în prima ei cursă de semi-maraton. O transformare extraordinară, în care, la un moment dat, nici ea n-a crezut.

"În cel mai dificil moment ajunsesem să mănânc doar doi biscuiți cu cereale, un sfert de măr și beam vreo zece cești de ceai negru pe zi. Făceam exerciții între două și patru ore zilnic, încercam să merg mai mult.

Dar când am ajuns în spital m-am lovit cu capul de pragul de sus. Mi-am dat seama că nu voi putea continua așa. Vroiam să-mi trăiesc viața, să mă bucur de anii de tinerețe, să fiu fericită și sănătoasă", a povestit tânăra.

Izzy a început lupta cu anorexia încă de la 11 ani, scrie ziarul britanic Daily Mail. Părinții ei au divorțat pe când avea cinci ani, iar odată cu trecerea timpului a început să simtă că nu mai poate fi ca o minge de tenis, plimbată între mama și tatăl său.
Își dorea să aibă mai mult control asupra vieții sale, așa că s-a concentrat pe dietă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod