Testeaza-ti gratuit glicemia!

Facebook Twitter Comenteaza
Testeaza-ti gratuit glicemia!

In perioada ianuarie - februarie 2010 in farmaciile Centrofarm beneficiezi de consiliere si testare gratuita a nivelului glicemiei.


Diabetul zaharat reprezinta cea mai frecventa boala endocrina, care ucide anual aproximativ 800.000 de oameni, fiind a cincea cauza de deces la nivel mondial. Conform statisticilor, aproape 250 de milioane de persoane sufera, in prezent, de diabet in intreaga lume, iar alte 300 de milioane prezinta risc semnificativ de a se imbolnavi. Nici in Romania cifrele nu sunt tocmai optimiste.
Peste 50.000 de conationali de-ai nostri sunt depistati, in fiecare an, cu aceasta maladie, ingrosand astfel randurile celor 5% dintre romani cu diagnosticul deja confirmat.

Aceste cifre alarmante stau la baza ultimei campanii Centrofarm, care propune, timp de doua luni - ianuarie si februarie 2010 - consiliere si testare gratuita a nivelului de glicemie.

Centrofarm estimeaza ca mesajele campaniei vor ajunge la peste 300.000 de persoane, atat prin discutiile cu specialistii din farmacii, cat si prin intermediul materialelor documentare puse la dispozitie in farmacii, iar peste 7.000 de oameni isi vor putea verifica starea de sanatate prin consiliere si testarea gratuita a glicemiei, conform programului comunicat in materialele campaniei.
Pe toata durata campaniei, clientii vor beneficia de oferte speciale in toate farmaciile Centrofarm.

"Cel mai simplu si mai indicat mod de a reduce riscurile de diabet este sa mancam sanatos, sa facem sport de cel putin trei ori pe saptamana si, nu in ultimul rand, sa ne monitorizam cu regularitate glicemia din sange. Sunt solutii la indemana pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca cu vederea. Le multumim partenerilor nostri din aceasta campanie ca ne sunt alaturi si ne sustin demersurile!", a declarat Mirela Morosanu, Director Medical Centrofarm.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 26 Ian 2010, 10:54
    Centrofarm pe Facebook

    Am fost placut surprinsa sa aflu ca Centrofarm are si pagina de facebook. Mi s-a parut foarte faina ideea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod