Testeaza-ti auzul online!


Facebook Twitter Comenteaza
Testeaza-ti auzul online!

Poti sa-ti verifici auzul online, indiferent de varsta si in doar 3 minute.

 

Intra pe site-ul www audionova.ro si testeaza-ti gratuit auzul, in fata computerului in doar 3 minute.

Audiograma se face folosind sectiunea Testare auditiva on line. Rezultatele testului indruma pe loc prezentarea la un specialist pentru testari complexe atunci cand acestea sunt negative.

Medicii recomanda cel putin o data pe an o testare de auz si obligatoriu: la nastere, pentru certificatul medical la angajare, la obtinerea permisului auto si in alte cazuri ce se impun.

Scaderea auzului are pentru om implicatii economice si sociale, ca de exemplu pierderea locului de munca, riscuri crescute pentru accidente, depresie.

Aceste eventuale traume pot fi inlaturate prin testari consecvente ale auzului. Vestea buna este ca hipoacuzia se poate trata, dar important este sa fie descoperita cat mai devreme!
    

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • almita pe 12 Mar 2011, 09:51
    despre testare

    toate recomandarile eva. ro sunt deosebite, iar acest test on line de auz cred ca este singurul posibil la noi,de acasa mi-am pus parintii sa isi faca testul, nu de alta dar sa fiu sigura ca aud copilul cand plange, si am avut dreptate au ceva probleme,ni s-a recomandat specialistul.Sa fie din cauza varstei? sau se mai poate face ceva

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod