Teste medicale gratuite pentru tine si cainele tau

Facebook Twitter Comenteaza
Teste medicale gratuite pentru tine si cainele tau

Sambata, 17 iulie a.c. poti sa iti verifici gratuit tensiunea si pulsul, iar pentru caini poti sa soliciti un control de rutina la medicul veterinar pentru a obtine sfaturi utile pentru o alimentatie sanatoasa si o ingrijire corecta.

 

In cadrul evenimentului organizat de Pedigree cu scopul de a promova miscarea pentru o viata sanatoasa, posesorii de caini si companionii lor sunt asteptati la 8 dimineata in Parcul Tineretului (in zona amenajata pentru plimbarea cainilor, din apropierea lacului) pentru a face miscare si a petrece impreuna. La evenimentul devenit deja unul cu traditie, vor participa invitati speciali, actori si cantareti romani cunoscuti, care ii vor invata pe cei prezenti cum sa se mentina in forma iesind in parc alaturi de animalul de companie si ii vor invita sa le cunoasca patrupedele, devenite la fel de celebre ca si ei.

Cei care vor participa la eveniment isi vor putea verifica gratuit tensiunea si pulsul, iar un medic cardiolog le va explica beneficiile miscarii in aer liber si influenta pozitiva a acesteia asupra sanatatii. Mai mult decat atat, pentru caini poti sa soliciti un control de rutina la medicul veterinar pentru a obtine informatii despre alimentatia corecta. „Miscarea e sanatoasa si acest lucru e valabil si pentru animalele de companie, nu numai pentru oameni. Pe langa beneficiile aduse sistemului imunitar, miscarea ajuta cainele sa-si pastreze agilitatea si un tonus muscular ridicat. De asemnea, alaturi de o dieta echilibrata, poate preveni riscul obezitatii canine", a mentionat Constantin Bratu, Medic Veterinar Consultant Pedigree®.

Obezitatea, in topul afectiunilor de care sufera romanii


Conform Institutului de Endocrinologie "C.I.Parhon", un roman din patru sufera de obezitate, iar Romania se claseaza in primele zece locuri in Europa privind numarul persoanelor cu aceasta problema. in aceste conditii, chiar si simpla plimbare zilnica a cainelui poate mentine organismul sanatos, fiind deja stiut faptul ca o plimbare de minimum 30 de minute pe zi, genereaza o activitate fizica suficienta pentru mentinerea mobilitatii si pentru buna functionare a inimii, reducand semnificativ riscul de boli cardiovasculare.

„Fa miscare alaturi de cainele tau!"
este un eveniment ce promoveaza importanta activitatii fizice regulate alaturi de animalul de companie, cu numeroase beneficii pentru sanatate, cum ar fi: imbunatatirea circulatiei sangelui, combaterea stresului si, nu in ultimul rand, bucuria de a impartasi momente placute alaturi de cel mai bun prieten necuvantator.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod