Teste gratuite pentru diagnosticarea infectiei cu virus hepatitic B si C

Toti pacientii dializati din Bucuresti sunt invitati sa participe la "Zilele Portilor Deschise". Vizitatorii vor beneficia de teste gratuite pentru diagnosticarea infectiei cu virus hepatitic B si C.
"Un subiect foarte important pentru noi este infectia cu virusuri hepatitice. In centrele Fresenius folosim materiale si proceduri specifice pentru prevenirea contaminarii de la un pacient la altul. De aceea, orice pacient care se inscrie beneficiaza gratuit de aceste analize si de vaccin pentru profilaxia impotriva hepatitei B", a declarat Dr. Christian Klein, medic primar nefrologie Fresenius NephroCare "Dr. Carol Davila" Bucuresti.

"Zilele Portilor Deschise" se adreseaza tuturor pacientilor dializati din Bucuresti.
Acestia pot vizita centrul in perioada 22-27 iunie si totodata pot beneficia de teste gratuite pentru diagnosticarea infectiei cu virus hepatitic B si C. Centrul este situat in Strada Jiului nr. 140, sector 1, Bucuresti, si este cel mai mare centru privat de dializa din Europa. Cei interesati pot sa se programeze la Telefonul Pacientului - 0723.550.123 sau la 0372.747.484/94.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod