Tendintele in machiaj organic

Ultimul magazin lansat cu produse organice destinate ingrijirii tenului, corpului si intretinerii casei, rangali.ro, va propune o solutie potrivita pentru cei care respecta mediul inconjurator si sunt atenti la produsele pe care le folosesc.
Produsele Rangali sunt organice, ceea ce inseamana ca sunt create pentru a avea un impact cat mai mic asupra naturii, fiind fabricate in proportie de 95% din ingredienele naturale, crescute fara ingrasaminte chimice.

Nvey Eco este una din marcile Rangali, ce combina luxul si natura pentru a crea una din cele mai atragatoare si naturale game de machiaj din lume. Acesta este motivul pentru care Rohan Widdison, fondator si make-up artist Nvey Eco, prezinta 3 propuneri speciale pentru urmatorul sezon.

Tendinte de machiaj cu Nvey Eco:

Ochi si buze: una din tendintele din aceasta vara este folosirea a 2 culori  pentru fardul de ochi si de buze.
Pentru a obtine efectul scontat poate fi folosit fardul de ochi Nvey Eco Organic Eye Shadow 163 si 165. Folosirea musetelului calmant si a antioxidantilor din vitamina A, C si E ajutat la crearea unui fard fin, excelent pentru pielea uscata si sensibila. Pentru buze, se poate alege o culoare contrastanta, deschisa, fluorescenta (ruj Nvey).

Ten: Un ten curat si tonuri pastelate care lumineaza si confera un look asemanator cu Alice din poveste. Incercati s-o recreati folosind fondul de ten compact Nvey Eco, fardul de ochi 164 si Pudra bronz Nvey Eco.


Buze in culori indraznete: uitati de nuantele pastelate si cautati mai degraba rozul neon sau portocaliul veritabil. Incercati, asadar, rujurile Nvey: warm pink, red orange, real red etc. E important ca tenul sa fie perfect, de aceea sugeram de asemenea corectorul Nvey, care acopera imperfectiunile pielii si cearcanele, folosind un amestec subtil de ulei de sofranas, jojoba, antioxidanti naturali si ulei de ricin.

Rangali este o alternativa pentru persoanele care vor sa duca o viata sanatoasa si sa protejeze planeta si comunitatea din care fac parte.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod