Te nemultumeste ceva din sistemul medical? Suna gratuit aici!

Pacientii si medicii care s-au lovit de unele nereguli din sistemul de sanatate si vor sa le reclame pot sa apeleze gratuit numarul 0800800885.
"Am infiintat aceasta linie telefonica pentru a da glas durerilor mute din sistemul de sanatate. Astfel, vocea pacientilor si a medicilor deopotriva se va auzi la Ministerul Sanatatii. Linia telefonica exista pentru a semnala cazuri reale si consistente, care sa contribuie la rezolvarea problemelor din sistemul de sanatate", a declarat Dr. Ion Bazac, Ministrul Sanatatii.

Pentru inceput, linia telefonica va functiona zilnic, de luni pana vineri intre orele 08:00 si 18:00, iar apelurile vor fi inregistrate si selectate de catre o echipa operativa pentru a transmise spre solutionare Ministerului Sanatatii.



Exista si o adresa de e-mail

Ministerul Sanatatii a pus la dispozitie si o adresa de mail pe care se pot trimise sesizarile. Adresa de e-mail cetedoare@ms.ro a fost creata pentru a ajuta la decongestionarea liniei telefonice gratuite. Persoanele care au posibilitatea sunt sfatuite sa apeleze la alternativa cu mailul pentru a a permite utilizarea numarului verde preponderent celor care nu au astfel de posibilitati.

Ministerul Sanatatii precizeaza faptul ca toate apelurile vor fi inregistrate, iar orice forma de abuz, in sensul utilizarii injuriilor sau a apelurilor multiple nejustificate, va fi sesizata autoritatilor competente.
Personalul MS nu va da curs apelurilor anonime si asigura in acelasi timp apelantii ca identitatea acestora va fi protejata in cazul unor eventuale investigatii. De asemenea, pacientii sunt informati ca prin aceasta linie telefonica nu se acorda consultatii medicale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod