Targul pentru O Viata Sanatoasa: 23 - 25 aprilie

Facebook Twitter Comenteaza
Targul pentru O Viata Sanatoasa: 23 - 25 aprilie

Intre 23-25 aprilie la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universtitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) se deschide a noua editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa.

 

Si in acest week-end bucurestenii vor descoperi in curtea muzeului produse traditionale romanesti (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri, covrigi, turta dulce, cozonac, colac secuiesc original, muraturi, vin, palinca, tuica, suc natural de mere, suc natural de pere, prajituri si multe altele).

Nu vor lipsi nici delicioasele produse de patiserie, facute de maicutele de la Manastirea Ciorogarla. O alta atractie a targului este halvita din miere de salcam.

La targ poti gasi: tuica din prune din Moraresti Arges si vinurile de la Valea Calugareasca, sarmalele, hot-dog-ul sibian, placintele moldovenesti, prajiturile de casa, dulciurile tipic italienesti, miere de castane, miere de lavanda, miere de afine, miere de rapita, miere de zmeura, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen si nuca, propolis, cosmetice eco si bio, bijuterii facute manual, produse naturiste.

Programul evenimentului este intre 8.00-20.00, vineri, sambata, duminica. 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod