Targ pentru O Viata Sanatoasa: 26-28 martie

Facebook Twitter Comenteaza
Targ pentru O Viata Sanatoasa: 26-28 martie

La sfarsitul lunii martie are loc o noua editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa. Esti asteptat in perioada 26 - 28 martie la Muzeul Municipiului Bucuresti.

La targ vei putea gasi produse traditionale romanesti (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri, covrigi, turta dulce, cozonac, colac secuiesc original, muraturi, vin, palinca, tuica, suc natural de mere, suc natural de pere, prajituri si multe altele). Nu vor lipsi nici delicioasele produse de patiserie de post, facute de maicutele de la Manastirea Ciorogarla sau halvita din miere de salcam.

Si de aceasta data vor fi la datorie gratarele cu mici, peste si carne, toate ecologice care sunt atat de apetisante, sarmalele ca la mama acasa, placintele moldovenesti si prajiturile de casa.
Insa vedeta editiei din martie este hot-dog-ul sibian eco.

Daca ai grija de silueta, poti degusta produse de patiserie facute din pasta de fructe si martipan, produse care nu contin zahar si faina si fructe confiate (mere, pere, caise, prune, struguri, portocale, lamai, gutui, smochine).

De asemenea, vei gasi si o gama variata de cosmetice eco si bio, din cele mai variate regiuni si cu cele mai variate continuturi si bijuterii facute manual.

Pentru ca suntem cu o saptamana inainte de Sarbatoarea Pascala sigur ca nu pot lipsi decoratiunile de Paste: lumanari sub forma de ou, cosulete cu oua, iepurasi si multe altele.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod