Supravietuitorii cancerului sarbatoresc la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Supravietuitorii cancerului sarbatoresc la Bucuresti

Adolescenti si tineri supravietuitori de cancer din toata tara se intalnesc la Bucuresti la Gala de Craciun Temerarii 2009.


Pe data de 17 decembrie, incepand cu orele 19:00, sala de bal Fortuna a Hotelului InterContinental Bucuresti va gazdui Gala de Craciun a Clubului Temerarii (Editia a II-a).

Tinerii se intalnesc in mod regulat, la nivel local si national, pentru a participa la evenimente saptamanale, tabere de vara si excursii, dar si pentru a oferi sprijinul lor actualilor tineri pacienti internati, prin impartasirea propriilor experiente legate de invingerea bolii si oferirea de sfaturi si indemnuri de incurajare.

Gala de Craciun va include o ceremonie de deschidere in cadrul careia va fi sarbatorita si inscrierea celui de al 101-lea membru al Clubului.
Cei prezenti vor avea ocazia sa afle mai multe despre activitatea desfasurata in 2009 de Asociatia Little People, care sprijina adolescentii si tinerii care au fost sau sunt diagnosticati cu o forma de cancer. Vor fi de asemenea prezentate publicului filme scurte despre Temerarii si despre Campania Nationala "Poti Si Tu!", pe parcursul careia tinerii supravietuitori au vizitat 11 sectii oncopediatrice din tara, devenind voci ale curajului si ale sperantei pentru sute de tineri care se infrunta cu aceleasi probleme.
 

La eveniment sunt asteptati oaspeti de seama ai Temerarilor: medici specialisti, artisti care au contribuit la promovarea Campaniei "Poti Si Tu!", reprezentanti ai Programului "Zambet pentru viitor", partenerul traditional al Asociatiei Little People, voluntari, sustinatori, precum si reprezentanti ai presei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod