Sucurile acidulate te imbatranesc inainte de vreme

Facebook Twitter Comenteaza
Sucurile acidulate te imbatranesc inainte de vreme

Aceasta este concluzia cercetatorilor de la Facultatea de Medicina Harvard dupa ce au constatat ca fosfatii din bauturile carbogazoase si alimentele procesate accelereaza procesul de imbatranire.

 

"Avem nevoie de un regim alimentar sanatos, iar pastrarea unui echilibru a fosfatilor in organism ocupa un loc important in asigurarea unei sanatati intacte. Asadar, evita sa-ti intoxici corpul cu fosfati si bucura-te de o viata sanatoasa", ne indeamna dr. Shawkat Razzaque de la Facultatea de Medicina Harvard si coordonatorului studiului citat de publicatia britanica DailyMail.

Dupa ce au analizat efectele pe care le are nivelul ridicat al fosfatilor in organismul unor cobai soareci, expertii au constatat ca acestea sunt toxice si ca s-ar putea ca efectele sa fie similare si in cazul subiectilor umani.

Prea multi fosfati pe care ii gasim in mezeluri, prajituri si diverse sortimente de paine pot favoriza atrofierea muschilor si a pielii, dar mai mult ei pot genera complicatii ale bolilor care apar odata cu inaintarea in varsta (boala cronica de rinichi si bolile de inima).

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod