Strangere de fonduri in beneficiul Spitalului Filantropia

Facebook Twitter Comenteaza
Strangere de fonduri in beneficiul Spitalului Filantropia

Fundatia ING "O lume mai buna" in parteneriat cu Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie Filantropia, lanseaza o campanie de strangere de fonduri in scopul achizitionarii celui mai performant ecograf din spitalele publice: General Electric Volusen 730 Expert.


"Prin achizitionarea acestui ecograf dotam pentru prima data un spital public la aceste standarde si oferim posibilitatea depistarii oricarei afectiuni si malformatii a copiilor nenascuti la o acuratete maxima", a declarat Gheorghe Peltecu, Prof. Dr.
Spitalul Clinic de Obstretica si Ginecologie Filantropia.

In perioada 21 decembrie – 7 ianuarie, orice persoana fizica poate dona minim 10 RON, iar o companie 4000 RON in contul RO 39INGB0001008162058920 al Fundatiei ING "O lume mai buna". Mai multe donatii inseamna mai multe sanse de castig pentru premii zilnice sau pentru marele premiu – masina de Formula 1.

Analizele din primul trimestru de sarcina sunt foarte importante pentru determinarea gradului de risc pe perioada sarcinii, a eventualelor probleme de sanatate ale micutilor si stabilirea tratamentelor sau interventiilor la momentul nasterii.
Lipsa acestor analize face ca zilnic aproximativ 5 copii sa se nasca cu probleme de sanatate ce puteau fi prevazute cu un astfel de ecograf.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petrisor pe 15 Feb 2010, 14:48
    informatii despre donatii

    Am exact aceeasi rugaminte: informatii despre mersul acestei actiuni. Cred ca, dupa ce am donat in contul indicat de dv, avem acest drept elementar. In plus, as dori sa pot afla si detalii referitoare la aceasta fundatie - fondatori, consiliu de administratie (sau cum se numeste organismul sau de conducere) etc etc

    1
    0

  • sandulescu pe 16 Ian 2010, 19:21
    informatii despre donatii

    Se poate sa se posteze pe acest site cateva informatii, de genul: cate persoane au contribuit;ce suma s-a colectat;in ce stadiu se afla achizitionarea ecografului;cine a luat marele premiu; si altele.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod