Stagiul de pregatire in invatamantul medical incepe in octombrie


Facebook Twitter Comenteaza
Stagiul de pregatire in invatamantul medical incepe in octombrie
Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a aprobat metodologia pentru cea de-a doua specialitate in regim cu taxa in anul 2010.

In perioada 1-7 septembrie 2010 institutiile de invatamant medical superior vor afisa locurile pe specialitati aprobate pentru efectuarea pregatirii in cea de-a doua specialitate in regim cu taxa cu mentionarea coordonatorilor programelor de pregatire.

Dosarele de inscriere la stagiul de pregatire se vor depune la Ministerul Sanatatii sediul din str. George Vraca nr. 9, in perioada 15-24 septembrie.
Pentru specialitatile unde numarul solicitarilor va depasi numarul locurilor aprobate coordonatorul programului de pregatire va organiza un test de selectie. La data de 1 octombrie 2010 vor fi publicate listele cu candidatii admisi la stagiul de pregatire in cea de-a doua specialitate iar programul de pregatire va incepe la data de 4 octombrie si va dura cel putin 12 luni.  

Programul de pregatire in cea de-a doua specialitate in regim cu taxa se efectueaza cu frecventa si asigura acelasi nivel si aceeasi calitate a pregatirii de specialitate ca si programul de rezidentiat in specialitatea respectiva.

Metodologia numarul de locuri pe specialitati precum si lista celor admisi la a doua specialitate centrele universitare de pregatire si actele necesare pentru inscriere vor fi afisate pe site-ul Ministerului Sanatatii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod