Spray pentru boli varicoase, ulcere de gamba si edeme

Activitatile sedentare, care presupun mentinerea indelungata a pozitiei in fata biroului sau a calculatorului, in masina sau in avion, provoaca disconfort si se pot transforma intr-o reala problema de sanatate: boli varicoase, ulcere de gamba, edeme mai dificil de tratat si cu consecinte negative asupra starii generale a organismului.
ViaTromb Forte accelereaza microcirculatia la nivelul membrelor inferioare, fiind un produs antivaricos si pentru hematoame superficiale. De asemenea, produsul trateaza sindromul de picioare grele si umflate.

Este un medicament cu aplicatie locala si ajuta picioarele sa se simta libere si usoare datorita solutiei concentrate de heparina. Totodata este usor de aplicat prin pulverizare, oferind o senzatie racoroasa si linistitoare.

Absorbtia si efectul de imbunatatire al microcirculatiei pentru heparina topica in lipozomi sunt de 3 ori mai mare decat a gelurilor cu heparina, actiuni dovedite prin studii clinice comparative.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • larisa1985 pe 21 Apr 2008, 18:18

    Dl Dr. Zoltan Pasztai... nu stiu daca veti vedea aceste mesaj, insa poate intamplarea isi va face meseria. Daca se poate sa ne lasati adresa de mail (confidentialitate sigura) pentru a incerca sa va conving sa intrati in echipa de specialisti a site-ului TopSanatate.ro. Numai bine, si sper sa nu aveti nimic impotriva. Cu stima, Larisa Gheorghe

    0
    0

  • pasztayzoltan pe 19 Apr 2008, 21:10
    Miscarea e mai eficienta !

    Da ok si acesta e o marfa care trebuie vanduta , dar gimnastica, kinetoterapia cardiovasculara Burgr etc sau formele de relaxare si echilibrare neuromusculara si tehnicile de stretching si de respiratie sunt mult mai la indemana noastra si costa doar 5 sau 10 minute si tot o informatie de la cei specializati in kinetoterapie. Cu stima, sanatate multa cu ocazia sarbatorir de Pasti Dr Zoltan Pasztai

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod