Site educational pentru persoanele cu diabet

Prin intermediul acestui site, pacientii cu diabet vor primi informatii esentiale cu privire la automonitorizarea zilnica a glicemiei, nutritie, exercitiile fizice si ingrijirea complicatiilor diabetului.
In cadrul campaniei "Fa PAS-ul corect: Controleaza diabetul", Roche Romania lanseaza noul site educational pentru persoanele cu diabet - www.accu-chek.ro.

Cu o structura aerisita, usor de parcurs si cu informatii de ultim moment privind diabetul, site-ul isi doreste sa devina punctul de referinta al tuturor celor care doresc sa afle informatii de calitate despre aceasta boala. Specialistii estimeaza ca aproximativ 40%-60% din costurile legate de diabet sunt generate de complicatiile acestei maladii.

www.accu-chek.ro isi propune sa informeze pacientii asupra importantei adoptarii de catre pacientii cu diabet a acelor comportamente corective care sa ii ajute sa tina boala sub control, asupra automonitorizarii zilnice si a interpretarii corecte a rezultatelor, prin intermediul unor glucometre performante.
Ca urmare, dispozitivele de masurare a glicemiei trebuie sa ofere rezultate sigure si usor de interpretat de catre pacienti.

Ghidurile internationale de automonitorizare recomanda 7 determinari zilnice pentru un bun control al diabetului, inainte si dupa masa.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raicu Gheorghe pe 2 Oct 2009, 18:01
    pensionar

    poate ni se spune de ce de 7 ori pe zi si cum. Eu stiu ca glicemia se controleaza inainte de masa ori nimeni n mananca de 7 ori pe zi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod