Simte magia sarbatorilor de iarna si "Da mai departe!"

Facebook Twitter Comenteaza
Fundatia de Dezvoltare Locala Speranta va invita sa regasiti insemnatatea Sarbatorilor de Craciun participand la campania "Da mai Departe!". Campania se desfasoara in perioada 2-23 decembrie si se afla anul acesta la cea de a treia editie.

Scopul campaniei este strangerea de fonduri pentru oferirea unor daruri celor care au uitat ca exista Mos Craciun: persoane cu dizabilitati, batrani, copii si adulti proveniti din familii aflate in dificultate. Aceasta campanie se vrea a fi un lant al binelui care sa invie in comunitatea noastra spiritul Craciunului.
Echipa, beneficiarii de la C.I.T.O. si unitatea protejata sectia IMPACT si-au propus sa doneze 10% din incasarile ce se vor realiza, pe durata campaniei, din vanzarea lumanarilor decorative, pentru achizitionarea darurilor de Craciun.

Campania se adreseaza tuturor celor care au nu numai nevoi primordiale ci si nevoie de spiritualitate, beneficiul cel mai mare al campaniei fiind satisfactia de a oferi daruri celor nevoiasi si bucuria din ochii lor.
Cei care vor sa doneze bani sau produse pentru persoanele beneficiare ale acestei campanii pot apela numarul de telefon 0233791554 sau pot face donatii in contul RO 08 BPOS 28103261642 ROL 04.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod