"Si noi ce mai mancam ... ca sa slabim?"

Facebook Twitter Comenteaza

Astazi s-a lansat a doua parte a cartii "Si noi ce mai mancam?" semnata de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare si intitulata „Si noi ce mai mancam... ca sa slabim?”

 

Cartea este "un strigat disperat despre cum sa prevenim supraponderalitatea si obezitatea, ultima fiind cea mai raspandita boala metabolica cu grave efecte asupra sanatatii", explica prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi. Astfel cartea ne ofera informatii despre indexul glicemic si incarcatura glicemica, care este cea mai importanta atunci cand apreciem calitatea unui aliment.



Tema principala tratata in carte este slabitul, respectiv ce si cum trebuie sa mancam pentru a ne mentine greutatea, dar si alte subiecte importante create pentru a ne indruma catre un stil de viata sanatos.

De asemenea, vei gasi si capitole despre celulita (cum se formeaza si cum o poti trata), despre alcoolul, grasimile, longevitatea sau imbatranirea, vitamine si minerale (cele mai bune surse alimentare in care le gasesti).

Cartea poate fi achizitionata de la librariile si chioscurile din toata tara la pretul de 45,90 RON sau direct de pe site-ul www.doctormenci.ro 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mioara pe 1 Nov 2012, 20:35
    Da

    Asa este Elena, ai dreptate. Eu fac deja toate astea. Iau slim and fit si mananc putin, des si fara multe calorii.

    0
    0

  • Elena pe 1 Nov 2012, 20:29
    pai

    pai mancam mai putin, nu mai mancam fast food si facem sport!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod