Sesiunea de comunicari Zilele Stiintifice Victor Babes

Facebook Twitter Comenteaza
Sesiunea de comunicari Zilele Stiintifice Victor Babes

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" anunta organizarea sesiunii de comunicari Zilele Stiintifice "Victor Babes", in perioada 3 - 4 iunie 2010.


Tema principala a acestei manifestari este "Hepatitele virale". Sesiunea de comunicari stiintifice mai cuprinde o sectiune "Varia - Multidisciplinar": "Imunosenescenta"; "Infectii la imunodeprimati", "Vaccinarea" si o Sectiune poster.

Presedintele de onoare al manifestarii este Academicianul Profesor Doctor Laurentiu Mircea Popescu, Presedintele Academiei de Stiinte Medicale, director general al Institutului National de Patologie "Victor Babes" din Bucuresti.

Participarea la evenimentul Zilele Stiintifice "Victor Babes" este deschisa oricarui cercetator sau specialist interesat de studiul hepatitelor virale.

  • Conferinta va beneficia de puncte EMC.
  • Nu se achita taxa de participare.
  • Cele mai bune lucrari din fiecare sectiune vor fi premiate.

Intrucat accesul este gratuit, iar numarul de locuri este limitat (150 de participanti), vor avea prioritate participantii inscrisi cu lucrari.

Lucrarile pot fi depuse pana la data de 30 aprilie 2010.

Informatii suplimentare se pot obtine accesand pagina web: www.cdt-babes.ro, scriind pe adresa de e-mail : conferinta@cdt-babes.ro sau telefonand la 021-310.22.91.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod