Semn de solidaritate - o inima cu 4.000 de batai

Facebook Twitter Comenteaza
Semn de solidaritate - o inima cu 4.000 de batai

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania va invita vineri, 11 decembrie, sa va prindeti in Cea mai mare funda umana din lume, simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, eveniment pentru care se va incerca omologarea Guinness World Records.


Actiunea care se va desfasura, pe esplanada din fata Palatului Culturii Iasi, intre orele 11.00 si 13.40 face parte din Campania "Deschide-ti inima. Sunt la fel ca tine!" si va fi desfasurata de Fundatia Alaturi de Voi Romania cu asistenta tehnica si financiara a Reprezentantei UNICEF in Romania, Primaria Municipiului Iasi, Sucursala Bucuresti a Boehringer Ingelheim, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, Media Factory si alti 140 parteneri din judetul Iasi si din tara.

Este modalitatea prin care ADV Romania s-a asigurat ca mesajul va ajunge la o grupa de varsta pentru care informatia despre HIV/SIDA, este prioritara pentru dobandirea unui comportament de viata sanatos.

Ziua Mondiala Anti SIDA, marcata la Iasi anul acesta prin organizarea celei mai mari funde umane din lume, reprezinta o ocazie pentru UNICEF si partenerii sai, oameni, comunitati si lideri sa actioneze pentru a se asigura ca drepturile copilului si tinerilor afectati de HIV/SIDA sunt protejate si ca obiectivele de prevenire a infectiei, tratament si suport sunt atinse.
"Fii alaturi de noi si alaturi de copiii si tinerii afectati de HIV/SIDA", este mesajul transmis de unul din partenerii traditionali ai ADV Romania, Edmond McLoughney, Reprezentantul UNICEF in Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod