Seminar gratuit: Tot ce vrei să ştii despre fertilizarea in vitro


Facebook Twitter Comenteaza
Seminar gratuit: Tot ce vrei să ştii despre fertilizarea in vitro

Miercuri, 7 noiembrie a.c va avea loc un seminar gratuit despre fertilizarea in vitro, unde cuplurile cu probleme de infertilitate pot să obţină răspunsuri de la o echip de specialişti.

 

Evenimentul va începe de la ora 18.30, în Coffee Grind Bucureşti. Participanţii vor putea primi răspunsuri şi îndrumări cu privire la procedura de fertilizare in vitro de la o echipă de specialişti formată din Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstretică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii, Dr.

Cerasella Nicolicea, medic genetician şi Dr. Melihan Bechir, medic embriolog.

“Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. 1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa, iar această statistică este valabilă şi în România. Din păcate, nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut, în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro, ICSI). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă, iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii.
Din acest motiv ne-am propus să oferim consiliere acestor pacienţi şi să răspundem nelămuririlor pe care le au în ceea ce priveşte tratarea infertilităţii”
, a detaliat Dr. Ruxandra Dumitrescu.

 

Participarea la seminar este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, persoanele interesate vor trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, vârsta) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.


Dr. Ruxandra Dumitrescu are una dintre ratele cele mai mari de succes în fertilizarea in vitro.

Până acum, a ajutat în jur de 3000 de cupluri cu probleme de fertilitate să aibă un copil. Dr. Dumitrescu activează în cadrul clinicii private Fertilia, supraspecializată în tratarea infertilităţii, medicina materno-fetală şi ginecologie complexă. 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandu marinela tatiana pe 9 Nov 2012, 20:56
    fertilizare in vitro

    mar interesa si pe mine am 37 de ani nu am nici un copil desi am incercat de foarte multe ori nu am reusit sa duc nici o sarcina la bun sfirsit cel mai mult am tinut sarcina pina la 4 luni fiind depistata cu vdrl pozitiv si eu si sotul atunci am fost sfatuiti sa renunt la sarcina am facut tratament ,eu avind si hepatitaB am mai ramas insarcinata anul trecut dar pe la 2 luni sa oprit din evolutie si anul acesta am fost insarcinata nu stiu sigur cit aveam dar am ajuns la urgenta cu hemoragie mi sa facut un chiuretaj biopsic raspunsul la biopsie fiind uter fibromatos si pereti infectati asi dori sa pot lua legatura cu cineva care sa ma indrume sa stiu daca mai imi fac sperante in a ramine insarcinata sau daca mai am o sansa de a duce sarcina pina la 9 luni va rog nin suflet sa mi raspundeti la Email

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod