Se cauta voluntari care sa manance ciocolata!

Cercetatorii de la University of East Anglia cauta voluntari care sa manance ciocolata neagra timp de un an, informeaza The Telegraph.
Specialistii vor sa stabileasca daca ciocolata neagra este cu adevarat eficienta in bolile de inima. Pentru aceasta au nevoie de 40 de femei aflate la varsta menopauzei si care sa aiba diabet de tip 2. Se doreste a se afla daca flavonoidele din ciocolata actioneaza pozitiv la persoanele cu astfel de probleme de sanatate.

Participantele trebuie sa aiba sub 76 de ani, sa nu fi luat medicamente pentru colesterol in ultimul an si sa nu fie fumatoare. De asemenea, pe tot parcursul anului, voluntarele vor efectua teste de cinci ori pentru a se determina riscul bolilor de inima si pentru a se stabili daca au intervenit schimbari in starea de sanatate.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • liana pe 27 Iul 2009, 22:48
    voluntar ciocolata

    am 52 de ani sunt la premenopauza,nu am diabet de tip2.nu fumez si nu am luat niciodata medicamente pentru colesterol cu toate ca valorile au fost crescute

    0
    0

  • Renato pe 27 Iul 2009, 13:40

    Si la 41 ani sunteti la menopauza? Ati citit conditiile ?

    0
    0

  • matei rodica pe 26 Iul 2009, 09:34
    voluntara

    Ma ofer voluntara ,am 41 de ani imi place ciocolata mai ales neagra de cand ma stiu si vreau sa ma contactati pe acest email;matei21rodica@yahoo.com,si sa-mi spune-ti unde ,cand se va incepe testul.Astept raspuns da ca este serioasa treaba.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod