“Scuola di cucina" sau cum sa pregatim retete sanatoase si gustoase!

Seara trecuta la restaurantul Origini Lucane​ a avut loc prezentarea produselor din regiunea Basilicata, produse importate si comercializate sub brandul Origini Lucane si care totodata sunt folosite pentru prepararea tuturor retetelor in cadrul resturantului.
Seara trecuta la restaurantul Origini Lucane​ a avut loc prezentarea produselor din regiunea Basilicata, produse importate si comercializate sub brandul Origini Lucane si care totodata sunt folosite pentru prepararea tuturor retetelor in cadrul resturantului . Retetele au fost pregatite de catre doamna Vicenza (Enza) Barbaro, initiatoarea proiectului “Scuola di cucina e ricette” in Romania si prezentate de catre domnul Giovanni Baldantoni, detinatorul brandurilor Origini Lucane si Pallazzo Italia in Romania.

Au fost prezentate toate beneficiile gastronomice ale acestor produse, dar si importanta unui preparat culinar sanatos, gustos si care poate fi realizat chiar si de catre femeile de afaceri active, care dispun de putin timp pentru a gati atat pentru ele cat si pentru familiile lor.


In proiectul “Scuola di cucina”, se invata importanta si necesitatea unui preparat sanatos, modul corect de gatire al acestuia, importanta produselor bio si originare din regiunea Basilicata, Italia, ce definesc bucataria italiana prin retetele originale italiane culese inca de la inceputuri.

Una dintre specialitatile acestei bucatarii este cea mediteraneana, iar la “Scuola di cucina” inveti cum poti combina ingredientele pentru a gati gustos si a trai sanatos. Aceasta prezentare a fost cea de-a doua in Romania a dnei.
Enza Barbaro sub egida programului “Scuola di cucina”. Venirea in tara a dansei este legata de evenimentul ce s-a desfasurat in ziua de miercuri, 22 aprilie la resedinta Ambasadorului Italiei la Bucuresti, alaturi de echipa Palazzo Italia si Origini Lucane - o cina caritabila al carui festin culinar l-a pregatit, sustinand astfel cauza caritabila a programului social organizat de catre Fundatia Dezvoltarea Popoarelor dedicat copiilor aflati in situatia de abandon scolar.

In urma prezentarii, invitatii au savurat diferite retete specifice italienesti, gatite dupa retele originare provenite din aceasta zona, toata atmosfera fiind intretinuta de catre invitatii italieni care au venit special pentru a contribui la perfectiunea acestei seri intaliene prin muzica lor, un program de karaoke pentru toate varstele, toate acestea intr-o atmosfera cu adevarat relaxanta si italieneasca 100%.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod