Scapă ușor și rapid de tuse cu siropurile HERBIKO®

Virozele respiratorii sunt frecvente în sezonul rece și umed. Statisticile arată că fiecare dintre noi experimentează de toamna până primăvara cel puțin un simptom precum tuse, durere în gât sau nas înfundat. Iar copiii răcesc de 3-4 ori mai des decât adulții.

Odihna, hidratarea, produsele pe bază de plante și remediile naturale sunt cele mai indicate în această perioadă.

Bazată 100% pe ingrediente naturale, gama HERBIKO® vine în ajutorul familiei tale cu 3 produse eficiente în caz de nevoie:

-  Siropul de tuse Herbiko pentru adulți 250 ml este indicat pentru toate tipurile de tuse. Datorită combinației unice din extracte de plante, siropul ajută la dizolvarea și eliminarea secrețiilor, ușurând respirația în cazul tusei expectorante.

În plus, are efect emolient asupra mucoasei bronhiilor astfel că ajută la calmarea tusei uscate iritative. Siropul nu conţine zahăr şi poate fi folosit cu încredere de persoanele care au diabet. Odată desfăcut, produsul se poate folosi până la epuizarea conținutului. Preț recomandat: 34 lei



- Siropul Herbiko pentru copii 125 ml conține vitamina C naturală si extracte de plante cu eficiență demonstrată în caz de tuse (tinctură de flori de mușețel, frunze de busuioc, extract din fructe de măceș și  rădăcină de nalbă).

Este indicat copiiilor cu vârsta de peste 3 ani. Preț recomandat: 24 lei

- Sprayul oro-faringian Herbiko cu propolis  și zinc 30ml este util împotriva durerilor și infecțiilor gâtului, a inflamației gingiilor, în cazul gâtului uscat și iritat, a respirației urât mirositoare sau aftelor bucale. Preț recomandat: 24 lei



Ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție cu HERBIKO și vei uita rapid de tuse și de durerile în gât! Produsele se găsesc în farmaciile partenere din orașul tău, în Sensiblu și Dona.

Află mai multe informații despre această gamă pe www.herbiko.ro.
imedia

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod