Sarbatoare pentru bebelusi

In perioada de 18-19-20-21 septembrie, Baby Expo isi deschide portile la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, cele peste 160 de companii prezente, asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.
Aici parintii gasesc renumite brand-uri de carucioare, scaune de masina, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, carti si CD-uri educative, aparatura foto, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, articole de botez si petrecere, articole pentru nou-nascuti, vestimentatie pentru gravide etc.

Se lanseaza Salsa Baby - Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau! In fiecare zi, la ora 13.00 mamicile sunt invitate sa descopere noi forme de comunicare cu bebelusul lor prin intermediul muzicii si al dansului. Cu bebelusii in port-bebe, ele se vor intrece in ritmuri de salsa si vor fi premiate.

Pentru copii si parinti s-au pregatit evenimente, jocuri si concursuri, activitati distractive, educative si relaxante:
  • Competitia bebelusilor care merg de-a busilea - 300 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi campioni la mersul de-a busilea si primesc premii;
  • Studio foto profesional - pentru copii, fotografii unice realizate pe loc, imortalizate in calendare, felicitari si albume;
  • Ne jucam si invatam sa circulam! - sub indrumarea unui agent de circulatie, copiii invata prin joc regulile de baza ale circulatiei, conducand masinute electrice si primesc primul permis de conducere.
    Circuitul este deschis zilnic intre orele 12.00-16.00;
  • Spatiul de joaca cu tobogane, casute, balansoare;
  • Concurs de triciclete pentru Tatici si Pitici - cei mai voinici Pitici si cei mai dinamici si nonconformisti Tatici se intrec in concurs si sunt premiati de Zana Laptelui si Zana Albinuta;
  • Intalnire cu Irina Petrea, joi, 18 Septembrie, la Clubul Parintilor;
  • Petrecere - clovni incarcati cu multe baloane modelate si frumos colorate, zane care transforma copiii in personajul preferat si magicieni ii asteapta pe copii la petrecere;
  • Activitati istete pentru copii;
  • BluParty, zona de super distractie - copiii topaie pe gonflabile alaturi de prieteni;
  • Atelier de creatie - copiii iau cu asalt creioanele colorate, acuarelele, foarfecele si lipiciul si participa la concursuri de desen si modelaj plastilina.

Viitoarele mamici sunt in centrul atentiei:
  • Ele asculta miscarile bebelusului cu aparatul de ascultat zgomotele fetale, descopera bomboanele pentru eliminarea greturilor, noul DVD Jurnal de sarcina, solutii pentru recoltarea de celule stem;
  • Tot aici le sunt prezentate ultimele tendinte in moda pentru gravide, idei si solutii pentru celebrarea nasterii si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a bebelusului;
  • Fiecare viitoare mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi si cadouri si participa la Marea Tombola a gravidelor.

Parintii sunt invitati joi, incepand cu ora 14.00, la Clubul Parintilor, sa participe la seminarii interactive sustinute de specialisti in cresterea si dezvoltarea copilului.

Parintii sunt invitati de joi, 18 Septembrie pana duminica, 21 septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar duminica pana la ora 17.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Intrarea la expozitie costa 6 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii. Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod