"Sansa la viata, sansa la noi amintiri" dezvaluie noi visuri de vedeta 

Noi vedete s-au alaturat campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri" pentru a ajuta copiii cu malformatii cardiace. Andi Moisescu, Cristina Cepraga, Florin Groza si Valentina Pelinel au povestit despre fanteziile copilariei lor.
Pentru ei, sansa la viata a insemnat indeplinirea visurilor sau transformarea lor in altele noi. Mesajul transmis de vedete se indreapta catre cei care avem puterea sa le dam o "sansa la noi amintiri" copiilor cu inimi bolnave, dar si catre cei mici, care nu trebuie sa-si uite visurile.

Valentina Pelinel poza artistic inca de mica, iar Cristina Cepraga se regasea atat in rolurile de actrita, dar si in cele de regizor, scenarist si scenograf. "Stim ca diseara e seara cea mare.
Am primit invitatie toti vecinii pentru spectacolul Cristinei. Mi-a placut ce a facut. Si cu intrare! 3 lei in randul principal si 2 lei in spate - povestea vecina acesteia".


Pe site-ul www.sansalaviata.ro veti descoperi visurile vedetelor, dar si cum ii puteti ajuta pe copiii cu malformatii cardiace din Romania sa-si atinga visurile. Site-ul ofera informatii detaliate despre malformatiile cardiace la copii, despre posibilitatile de corectare ale acestora, precum si date privind desfasurarea campaniei "Sansa la viata, sansa la noi amintiri".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod