S-a lansat si la noi o gamă de cosmetice de lux din Belarus

RMS Sud Europa, unic importator și distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru România, Bulgaria, Spania, Italia și Franța a fost prezent la ROMEXPO, în perioada 1  – 4 octombrie 2015, în cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expoziția internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Excelenta sa, domnul Valery Mrochek, ambasadorul Belarusiei la Bucuresti, a inaugurat standul RMS Sud Europa si l-a felicitat pe domnul Severian Cotic, directorul general al RMS Sud Europa.

“Noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt principalele atuuri pe care mizăm în cucerirea pieței românești.”, informează reprezentantul companiei, domnul Severian Cotic. “Gamele noastre de produse sunt deja apreciate în marile orașe din Rusia, Armenia, Țările Baltice, Kazahstan, Moldova, Ucraina, Republica Cehă, Canada, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Emirates, Japonia și Germania, ca și în fiecare centru de regiune din Belarus.”

Experiența îndelungată în producția de cosmetice de înaltă calitate și ecologice, tradiția pe piețele internaționale, cercetările științifice moderne și poziția stabilă pe piață sunt garanția produselor Belita-Vitex.

RMS Sud Europa reprezintă compania Belita-Vitex, originară din Belarus, care oferă o gamă variată de produse cosmetice de înaltă calitate, creme, seruri antirid, seruri rejuvenante, produse pe bază de ingrediente de la Marea Moartă, șampoane, geluri, creme de corp etc.


Ai grija de tine cu Gama AURUM:


Cremă hidratantă pentru față cu particule de aur unde acidul hialuronic cu greutate moleculară mică (de la compania Soliance, Franța) hidratează eficient straturile profunde ale pielii. Complexul special Gidraporin ™(Franța) compus din miere de citrice și pectină protejează pielea împotriva uscării, conferă elasticitate și stimulează reînnoirea celulelor. Ionii de aur pur interacționează cu celulele pielii, literalmente trezindu-le la viață prin stimularea procesului de reînnoire. Proteinele de grâu consolidează structura pielii, refac elasticitatea și conferă un aspect unic mătăsos. Extractele bioactive de ceai alb și flori de portocal tonifica celulele pielii, umplându-le cu energie pentru a rezista efectelor negative ale factorilor de mediu.

Cremă hidratantă pentru ochi cu particule de aur reduce cearcănele și pungile de sub ochi și îmbunătățește circulația sângelui înjurul ochilor, cafeina combate în mod eficient cercurile întunecate si umflarea.
Complexul hidratant Gidraporin ™ (Franța) hidratează intens pielea pleoapelor delicate. Ionii de aur stimulează procesele de reînnoire a celulelor, fac pielea netedă și fermă, protejează împotriva stresului oxidativ. Uleiul de argan, extractele de ceai alb și flori de portocal saturează celulele pielii pentru a o proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

Serul hidratant pentru față cu particule de aur conferă lux și strălucire pielii. Oferă o îngrijire profundă și cu multiple fațete revitalizarea energetică la nivelul celular menține tinerețea pielii. Datorită conținutului ridicat de ingredinete active este un compus perfect pentru îngrijirea zilnică a pielii. Serul poate fi folosit independent sau în combinație pentru a spori acțiunea cremelor.
Datorită efectului de hidratare intensivă, în timpul iernii este recomandat să se aplice serul cu cel putin 30-40 minute înainte de a ieși afară. Ingrediente active: aur coloidal, proteine de grâu, hialuronat de sodiu, extracte ceai alb și flori de portocal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod