S-a lansat MEDIjobs, prima platforma online din Romania dedicata exclusiv joburilor medicale

Adresat atat specialistilor, cat si companiilor din domeniul medical, MEDIjobs si-a propus sa ajute conectarea persoanei potrivite cu jobul potrivit.
Gradul de relevanta inalt pentru domeniul medical este focusul nostru principal. De ce? Pentru ca lipsa acestui focus atrage candidati nerelevanti sau lipsa aplicantilor pe anumite pozitii cheie in cadrul clinicilor medicale. In SUA aceste platforme online de recrutare, nisate pe industrii si domenii de activitate, reprezinta un model de succes de multi ani.

"Pana acum, peste 260 de companii au ales sa faca recrutarea prin MEDIjobs si insumam peste 4000 de CV-uri active, clasandu-ne astfel, in doar 6 luni de activitate, pe un loc fruntas in topul celor mai mari si active comunitati a specialistilor medicali romani.
Ne concentram atentia pe oferirea oportuntatilor de cariera in tara, pentru ca sunt increzatoare ca in cadrul companiei potrivite, acestia se pot dezvolta profesional, avand satisfactii pe toate planurile.", a declarat Catrinel Hagivreta,  Founder & General Manager  MEDIjobs. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod