S-a deschis un centru privat de dializa la Suceava

Facebook Twitter Comenteaza
S-a deschis un centru privat de dializa la Suceava

Este cel de-al treilea centru de dializa Fresenius NephroCare care exista in Moldova, pe langa cel din Iasi si inca unul existent deja in Sucreava.

 

Cu o investitie de circa 3 milioane de euro, noul centru dispune de 44 de aparate de dializa, are o capacitate de tratament de 260 pacienti si va fi deservita de 60 de angajati, dintre care 41 fac parte din echipa de personal medical specializat. Clinica de la Suceava va fi inclusa în circuitul „Dializa de vacanta”. Astfel, toti pacientii romani sau straini care doresc sa mearga in vacanta in zona Moldovei vor putea s-o faca, continuandu-si totodata tratamentul.

Pentru 2010, reprezentantii companiei planifica lansarea de noi centre, primele finalizate deja fiind Satu Mare, Deva si Suceava.

In prezent, circa 2.000 de pacienti sunt tratati in aceste centre. Anul trecut, aproximativ 8500 de pacienti romani au urmat tratamente de dializa (hemodializa si dializa peritoneala). Dintre acestia, circa 70% au ales centrele private.

Fresenius NephroCare Romania detine in prezent 12 centre de dializa in Bucuresti, Iasi, Constanta, Oradea, Bacau, Stei, Brasov, Pitesti, Onesti, Satu Mare, Deva si Suceava.  


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod