S-a deschis cea de-a VIII-a ediţie a Congresului Naţional de Diabetologie

Facebook Twitter Comenteaza
S-a deschis cea de-a VIII-a ediţie a Congresului Naţional de Diabetologie
Ieri, 7 septembrie, a avut loc deschiderea celea de-a VIII-a ediţii a Congresului Naţional de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice cu participare internaţională la Cluj-Napoca, organizat de Federaţia Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.
 
Moderatorul ceremoniei de deschidere a fost Prof. dr. Nicolae Hâncu, preşedintele Federaţiei, care a invitat participanţii la mai multă cunoaştere şi prietenie în ceea ce priveşte modalităţile de tratament a afecţiunilor cauzate de diabet.
"Am multe aşteptări de la acest congres. În primul rând, mă aştept că participanţii să înţeleagă rolul lui Paulescu în descoperirea tratamentului cu insulină şi să înţeleagă care sunt mesajele şi să descopere ofertele noastre ştiinţifice."
 
Ediţia a VIII-a a Congresului Naţional de Diabet se desfăşoară în perioada 7 - 9 septembrie la Cluj-Napoca şi reprezintă "manifestarea solidarităţii medicale la cel mai înalt grad", după cum a declarat rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj, Prof.
dr. Constantin Ciuce. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod