Răcești des?

Perioada de tranziție dintre anotimpuri aduce de cele mai multe ori viroze dintre cele mai puternice și, oricât de tonifiat ar fi organismul sau oricât de atenți am fi la igienă, neplăcutele simptome de răceală se pot instala. Fără să ne dăm seama, sistemul imunitar este slăbit și predispus la atacul virusurilor gripale.
Pentru ca organismul tău să fie pregatit de orice „atac” este indicat să-ți susții sistemul imunitar prin cure de imunizare.

Dacăîți dorești o formulăcomplexă pentru întărirea sistemului imunitar poți opta pentru produsele din gama PROIMMUNITY. Gama pentru adulți și copii PROIMMUNITY activează, susține și grăbește răspunsul sistemului imunitar, îl menține în stare de alertă și pregătit pentru apărare , cu efecte intense mai ales la porțile de intrare ale microorganismelor– zona ORL (nas, gât, cavitate bucală).

Gama PROIMMUNITY se găsește în două forme de prezentare:

Ø  Sirop– pentrucopiii cu vârste între 1 și 7 ani, are acțiune antimicrobiană, crescând rezistența organismului la infecții datorită complexului de Propolis, Echinacea, vitamina C, soc și ZINC.

Zincul este un mineral cu multe valențe terapeutice și există studii prin care s-a demonstrate faptul că este esenția lpentru întărirea sistemului imunitar, iar lipsa lui din organism scade rezistența acestuia la infecții.
În plus, zincul participă la sinteza proteinelor și aactivității enzimelor implicate într-o multitudine de reacții chimice în organism. Studiile au arătat faptul că, folosirea zincului ajută la reducerea incidenței episoadelor de răceală, cat și la necesitatea utilizării de produse antibiotice.

Ø  Capsule–pentru copiii de peste 7 ani și pentru adulti, acționează synergic asupra sistemului imunitar prin scăderea la jumătate a perioadei de boală (datorită extractului de soc, alături de propolis, vitamina C, Echinacea și VITAMINA D3).

Vitamina D este cunoscută în special pentru rolurile ei în menținerea integrității sistemului osos.
Puțini știu însă că este implicată în mod direct în stimularea sistemului imunitar, aportul ei scăzând astfel șansele de contactare a bolilor infecțioase de sezon. Au fost publicate studii care atestă că persoanele care au deficit de vitamina D sunt mai predispuse la a dezvolta infecții ale căilor respiratorii superioare.

Produsele din gama PROIMMUNITY au la bază extracte natural standardizate a căror eficacitate este atestată de studii clinice.

În această perioadă, in farmaciile partenere, la două produse achiziționate din gama PROIMMUNITY primiți CADOU un pahar.

Pentru a consulta lista farmaciilor partenere și a afla mai multe informații, puteți accesa www.proimmunity.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod