Proiectul "Banca de Alimente" continuă

Facebook Twitter Comenteaza
Proiectul

La sfârşitul săptămânii începe Gala Crucea Roşie, eveniment menit să colecteze fonduri pentru a continua proiectul Banca de Alimente, lansat de Crucea Roşie.

 

Datorită acestui proiect, pâna în prezent, 12.308 de familii au primit peste 180 de tone de alimente. "În urmă cu un an, lansam proiectul Banca de Alimente pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili dintre noi. La bilanţul primului an de activitate, cifrele s-au dovedit a fi impresionante şi se datorează generozităţii românilor care au răspuns apelului nostru de solidaritate.

Mulţumim donatorilor, partenerilor şi, mai ales voluntarilor care au reacţionat atat de prompt la iniţiativa Crucii Roşii Române. Continuam să susţinem acest proiect, mai ales în contextul economic actual, insufleţiţi de convingerea că împreună vom putea să contribuim la implinirea visului nostru: de a trăi într-o lume fără foame!”, a declarat Mihaela Geoană, Preşedintele Crucii Roşii Române.

Bucureşti, 21 septembrie 2010: Crucea Roşie Româna, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune, vine din nou în ajutorul celor mai vulnerabile persoane prin organizarea

A III-a ediţie a Galei Crucea Roşie are loc în data de 25 septembrie 2010 şi va fi transmisă în direct, atât pe postul naţional de televiziune cât şi pe TVR Internaţional, în intervalul orar 21.00 – 24.00.

Toţi românii işi vor putea arata solidaritatea faţă de semenii lor care suferă de foame.
Timp de o lună, numerele de telefon şi de SMS vor rămâne la dispoziţia telespectatorilor care doresc să contribuie la implementarea acestui proiect umanitar. Liniile telefonice deschise in reteaua Romtelecom şi numărul scurt de SMS 877 (pentru donatii de 2 euro/SMS in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) vor fi deschise până la data de 27 octombrie a.c.. Numerele de telefon din reţeaua Romtelecom la care se pot face donatii începand cu 13 septembrie 2010 sunt:
0900 900 902 cu donatii in valoare de 2 euro/apel
0900 900 909 cu donatii in valoare de 10 euro / apel 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod