“Programul pentru un stil de viata sanatos” continua

“Programul pentru un stil de viata sanatos” initiat CNA alaturi de IAA continua seria de actiuni meninte sa educe romanii cu privire la un stil de viata sanatos printr-un eveniment ce le ofera bucurestenilor posibilitatea de a juca volei pe nisip in centrul Bucurestiului.
Aceasta actiune va avea loc pe 30 iulie, la ora 10:00 langa Ateneul Roman (Piata George Enescu) si va dura pana pe 1 iulie. Pentru mai multe informatii legate de eveniment puteti intra si pe site-ul campaniei: www.putindinfiecare.ro.

„Programul pentru un stil de viata sanatos” este o campanie sociala al carui scop este sa ne atraga atentia asupra alimentatiei dezechilibrate si a lipsei activitatii fizice si sa vina cu alternative sanatoase, la indemana tuturor, pentru un stil de viata sanatos, cu putin din fiecare si multa miscare.
A fost lansat in 2008 cand un grup de companii din industria alimentara si a bauturilor racoritoare, membre ale IAA, alaturi de CNA au lansat o campanie nationala de educare cu privire la un stil de viata sanatos, prin cele doua componente ale sale: nutritie echilibrata si exercitiu fizic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod