Programul care te învaţă cum să previi bolile de inimă

Facebook Twitter Comenteaza
Programul care te învaţă cum să previi bolile de inimă

Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF), în parteneriat cu Zentiva demarează un program de educaţie medicală adresat pacienţilor din aproximativ 30 de oraşe ale ţării.

 

Primul modul al programului cu tema “Ne preocupă sănătatea noastră? Putem preveni afecţiunile cardiovasculare?” desfăşurat în perioada 26 octombrie 2010 – martie 2011, va implica peste 60 de medici formatori cu vastă experienţă în practicarea medicinei de familie şi peste 10.000 de pacienţi, care vor participa la prezentări şi discuţii despre factorii de risc cardiovascular, despre importanţa prevenţiei şi soluţii de tratament.

Pe lângă prezentările medicilor, pacienţii vor beneficia de broşuri informative.

 

Indicele gleznă-braţ, determinat gratuit


La finalul întâlnirilor se va determina gratuit indicele gleznă-braţ care ne arată starea tuturor vaselor organismului. "Starea vaselor de la nivelul picioarelor indică starea întregului organism. Dacă vasele membrelor inferioare sunt afectate, atunci şi cele de la inimă sunt la fel de afectate", explică dr.

Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei. În funcţie de rezultatele testelor, pacienţii vor fi îndrumaţi către medici specialişti, fiind monitorizaţi îndeaproape de medicii lor de familie. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stefanica loredana pe 8 Iul 2011, 00:17
    despre boli de inima si simpt ceva pe partea stanga la cap

    ma numesc mary si am 20 de ani de vreo 2 ani ma supara pieptu stang nu stiu dak e neaparat de la inima cateodata simpt k nici nu am san si mai am o problema acum 2 ani am facut o depresie puternica cum ar fi mosuca mea a paralizat in fata mea si de atunci ma gandesc numai la moarte k mor si decate ori gandesc asa simpt ceva pe partea stanga la cap cine ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi ce ar trebuie sa facde cate ori simpt asa ma gandesc ma mi se sparg venele la cap si gata mor astept sfaturile voastre

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod