Program Nestle "Nutritie, Sanatate si Wellness"

Preocuparile pentru nutritie, sanatate si wellness devin tot mai importante pentru consumatori si producatori si sunt, de asemenea, incluse pe agendele factorilor de interes din domeniul sanatatii. Cele mai recente studii stiintifice demonstreaza importanta alegerilor alimentare de zi cu zi ale consumatorilor pentru mentinerea unei vieti sanatoase, productive si placute.
Consumatorii sunt din ce in ce mai dispusi sa plateasca mai mult pentru produse pe care le considera de buna calitate si care sa reprezinte cea mai buna alegere pentru imbunatatirea stilului lor de viata.

"Strategia globala a Nestle, bazata pe "Nutritie, Sanatate si Wellness", este aceea de a oferi consumatorilor produse cu o superioritate calitativa dovedita. In consecinta, compania investeste permanent in inovarea si revizuirea portofoliului sau de produse, pentru a deveni astfel partenerul nutritional preferat al consumatorilor", declara Paul Nuber, Director General Nestle Romania.


Nestle detine cel mai mare Centru de Cercetare in domeniul alimentatiei si nutritiei, in care isi desfasoara activitatea peste 5.000 de specialisti, precum si fonduri speciale si parteneriate de cercetare cu numerosi parteneri de afaceri si universitati.

Conceptul de "Nutritie, Sanatate si Wellness" este sustinut de valori fundamentale precum: o nutritie optima, moderatie, autenticitate si transparenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod