Produsele din gama LACTACARE adreseaza nevoi unice!

Combinatie 2 in 1 - microorganisme vii si bacterii inactivate termic

Probioticul la nevoie se cunoaşte!


Pentru un tranzit intestinal fără probleme ai acum la dispoziţie Lactacare, o gamă de produse de ultimă generaţie cu conţinut probiotic, prebiotic (prebioticele susţin acţiunea intestinală a probioticelor) şi simbiotic, dedicate specific în funcţie de vârstă şi stiluri de viaţă. Lactacare Stop este o combinaţie de microorganisme vii şi bacterii inactivate termic ce asigură rapid o reacţie imunitară intestinală în timpul simptomelor diareei acute, pentru dispariţia rapidă a simptomelor şi refacerea florei saprofite.

Produsul nu conţine lactoză sau gluten şi beneficiază de un înveliş protector unic, patentat, produs prin crio-tehnologie, astfel încât până la 90% din bacteriile ingerate ajung vii în intestin, păstrându-şi capacitatea de colonizare şi multiplicare. Efectul sau rapid îl face indispensabil în situaţiile de urgenţă care-ţi pot strică ziua sau, mai rău, vacanţă. În prima zi se administrează două plicuri în acelaşi timp iar în următoarele două zile se administrează câte un plic dimineaţa şi altul seara.

Fiecare dintre produse contine combinatii unice de tulpini de bacterii vii de mai multe genuri diferite. Majoritatea lor sunt produse simbiotice: contin atat bacterii probiotice cat si fibre prebiotice cu lant scurt, patentate sub denumirea Actilight®

Beneficii:

   Ofera eficacitate anti-diareica
   Asigura rapid reactia imunitara intestinala in timpul diareilor acute pentru refacerea florei intestinale saprofite
   Efect rapid dupa administrare
   Se poate administra si persoanelor cu intolerantă la gluten sau lactoza
    Pretul este 23 RON.

Mai multe detalii: www.lactacare.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod