Produse noi pe piata de produse naturiste

Noile produse sunt destinate ingrijirii tenului, corpului, parului, existand si linii parfumate pentru femei si barbati. Noul brand de produse naturiste este disponibil in farmaciile Sensiblu.
L’Erbolario ofera produse naturiste obtinute printr-un proces de cultivare si selectionare atenta a extractelor de plante din cele 4 colturi ale lumii, cercetare continua a unor formule inovatoare care impletesc principiile fitoterapiei clasice cu cele mai avansate tehnologii cosmetice si de preparare. Produsele au la baza uleiuri vegetale proaspat extrase din plante, apa de flori si ierburi distilate picatura cu picatura, sucuri de plante extrase cu rabdare si esente naturale.

Produsele raspund nevoilor de ingrijire a tenului, parului si a corpului, dar si nevoilor speciale, prin gamele pentru hranire, hidratare, antirid, anti-imperfectiuni, anticelulitice si fermitate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • coroi mariana pe 9 Sep 2009, 10:13
    toate articolele sunt f.f. interesante

    toate articole sunt foarte interesante si asa ne putem documenta, interesa, afla informatii noi pe care multi dintre noi nu le stiu.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod