Procedura care aduce tinerete in 20 de minute

Ridurile fine, cele de imbatranire, petele si alte imperfectiuni ale pielii pot fi corectate in 20 de minute prin actiunea unor fascicule de lumina care stimuleaza repararea tesutului cutanat.
Active Laser FX este cel mai nou sistem din gama laserului cu lumina fractionata, pe baza de CO2 care are rolul de a repara imperfectiunile dermatologice intr-o singura sedinta de 20 de minute. Fascilulele de lumina stimuleaza celulele cu functia de reparare a tesutului cutanat, iar caldura produsa determina contractia fibrelor de colagen. Specialistii sunt de parere ca dupa procesul de vindecare naturala se va remarca revigorarea tonusului pielii.

Sedinta unica se face sub anestezie locala sau intravenoasa si necesita o recuperare de 7 zile.
"Active Laser FX se potriveste cel mai bine pentru tenul imbatranit, ridat pe toata suprafata si pentru pielea flasca. De asemenea, procedura este recomandata persoanelor care prezinta cicatrici din cauza acneei sau a altor afectiuni", spune dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog la Clinica Dermastyle unde se gaseste si sistemul.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ela pe 18 Mar 2009, 14:16
    Laser

    uitati, daca vreti sa stiti mai multe despre procedura: http://www.youtube.com/watch?v=kovU-UsXSC8

    0
    0

  • emma pe 5 Mar 2009, 12:06
    Re: gratitudine

    Procedura consta intr-o singura sedinta, iar efectele sunt permanente. De exemplu daca iti faci acest tratament pentru urmele de acnee, acestea nu mai apar. Locul este clinica Dermastyle, iar costul depinde de problema pe care vrei sa o tratezi. sper ca ti-am fost de ajutor.

    0
    0

  • Diana Berlogea pe 5 Mar 2009, 08:11
    gratitudine

    As fi fost mult mai multumita daca se dadeau informatii si asupra duratei de persistenta sau a repetabilitatii procedurii, despre locul si costul unei asemenea sedinte. Multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod