Primul supermarket pentru bebeluși din România își lansează o drogherie

Bebesupermarket Militari anunță deschiderea unei prime drogherii prin intermediul căreia clienții vor avea acces la o diversitate de produse, inclusiv produse farmaceutice eliberate fără prescripție medicală.
Deschiderea drogheriei din cadrul Bebesupermarket Militari marchează încă o etapă în dezvoltarea business-ului care intenționează, în viitorul apropiat, să importe direct o serie de produse și să mai deschidă un magazin, cel mai probabil în afara Bucureștiului. Pe lângă lansarea drogheriei, Bebesupermarket Militari se pregătește să se lanseze și online, începând din această toamnă, astfel încât să le poată oferi acces la întreaga sa gamă de produse părinților cu copii mici din întreaga țară.

Lansat pe piață drept răspuns la nevoia familiilor cu bebeluși de a găsi într-un singur loc tot ce își doresc pentru copilul lor, Bebesupermarket Militari este dispus pe un singur nivel și construit după modelul supermarket-urilor, suprafața de expunere pentru produse  fiind de peste 1,000 m.p.
Magazinul are o ofertă de peste 15,000 de produse accesibile direct la raft, organizate pe categorii și subcategorii pentru a ușura căutările cumpărătorilor. Deși a adoptat modelul de supermarket pentru display-ul produselor, Bebesupermarket Militari se distanțează de acesta prin serviciile de consiliere oferite clienților.
 
Supermarket-ul din Militari a fost înființat pornind de la ideea unui magazin în care părinții cu copii pe până la 4 ani să găsească tot ce este necesar pentru aceștia, la prețuri mici, dar fără a face rabat la calitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod