Primul spital de obstetrica-ginecologie de 5 stele din S-E Romaniei

De vineri romanii din sud-estul tarii vor avea la Constanta primul spital performant de obstetrica-ginecologie si o serie de servicii medicale practicate in premiera in partea de sud-est a Romaniei: procesul de fertilizare in vitro, recoltarea de celule stem sau nasterea in apa.
Dotat cu aparatura de ultima generatie, spitalul are o capacitate de 20 de rezerve spatioase pentru o singura persoana dotate cu grup sanitar propriu, patul bebelusului si fotoliu-pat pentru insotitor. De asemenea, are 4 sali de nastere si 2 sali de operatie, o arie care deserveste exclusiv partea de fertilizare in vitro, iar in curs de finalizare sunt o sala de sport si o cafetarie interioara. Valoarea totala a investitiei in noul spital se ridica la aproximativ 7 milioane de euro.
 
"Am construit un centru in care pacientul sa se simta protejat si ingrijit.
Un mediu civilizat in care clientul are prioritate si in care gaseste cele mai profesioniste servicii medicale, avand ca profil principal maternitatea”, declara Dr. Ion Rusa, presedinte Euromaterna.


O nastere naturala va costa in total 4500 lei

Pretul unei nasteri naturale este de 4.500 lei, cost care include toata gama de servicii aditionale: anestezia epidurala, recoltarea de celule stem, 3 zile spitalizare, inclusiv catering, hainute pentru nou-nascut, precum si halate speciale si prosoape pentru mama.
Costul nasterii prin cezariana sau nasterii acvatice este de 5.000 lei, incluse fiind, de asemenea, si serviciile aditionale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod