Primul Manifest dedicat pacientilor din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
Primul Manifest dedicat pacientilor din Romania

Manifestul pentru Pacientii din Romania este primul document, redactat sub forma unei petitii, care doreste sa vina in sprijinul tuturor pacientilor din Romania, prin implicarea tuturor actorilor din domeniul sanatatii. Este pentru prima data cand pacientilor li se ofera cu adevarat posibilitatea de a participa la adoptarea deciziilor care ii afecteaza in mod direct.


"Prin intermediul acestui manifest ne dorim ca, incepand cu anul 2010, luna martie sa fie recunoscuta si declarata in mod oficial drept Luna Pacientului din Romania. De asemenea, in fiecare luna martie, cu ocazia Zilei Europene a Pacientilor, 13 martie, intentionam sa organizam Conferinta Nationala a Pacientilor, eveniment menit sa faciliteze comunicarea dintre pacienti, medici si autoritatile din domeniul sanatatii", a declarat Simona Wist, PR Manager al companiei Sanatatea Media Group.

Manifestul pentru Pacienti este supus dezbaterii publice pana in ziua de 10 ianuarie 2010.
Asadar, pana la aceasta data, oricine poate transmite propuneri si sugestii cu privire la continutul documentului, pe adresa de e-mail: manifest@infopacienti.ro. Se va tine cont de toate propunerile primite, iar forma finala a manifestului va fi postata pe platforma www.infopacienti.ro, pe 11 ianuarie 2010. De la aceasta data, Manifestul pentru Pacientii din Romania este gata sa primeasca semnaturile de aderare la cauza imbunatatirii conditiei pacientilor.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod