Premiu pentru initiativa in managementul afectiunilor pneumologice

Facebook Twitter Comenteaza
Premiu pentru initiativa in managementul afectiunilor pneumologice
Societatea Romana de Pneumologie a acordat premiul pentru initiativa in managementul afectiunilor pneumologice dr. Adrian Mocanu, directorul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti.

Premiul a fost oferit pentru proiectul privind infiintarea unui centru de excelenta pentru diagnosticare precoce si screening a pacientilor cu cancer bronho-pulmonar, in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti.

Festivitatea de premiere a avut loc in cadrul ceremoniei de deschidere a celui de-al 21-lea congres al Societatii Romane de Pneumologie ce a avut loc pe 9 iunie, la Bucuresti.


"Am introdus pentru prima data, in cadrul acestui eveniment, premiul pentru initiativa in managementul afectiunilor pneumologice. Aceasta distinctie se va acorda, de acum inainte, in cadrul tuturor congreselor Societatii Romane de Pneumologie. Premiul se acorda liderilor si echipelor manageriale ale institutiilor medicale de stat care initiaza proiecte sau implementeaza programe care imbunatatesc preventia si managementul afectiunilor pulmonare",
a declarat prof. univ. dr. Florin Mihaltan, presedintele Societatii Romane de Pneumologie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod