Petrom construieste 1.503 m de pista pentru biciclete

Petrom a organizat ieri, in Bucuresti, cea de-a treia editie a Crosului Petrom. Astfel, au fost puse la bataie o multime de premii, care au constat in 6000 litri de combustibil, console de jocuri Play Station portabil, ceasuri Swatch, mp3 playere cu reportofon dar si o suta de bicicleta, castigate prin tombola.
Traseul a fost de 3,7 km si s-a desfasurat pe ruta: Piata Charles de Gaulle, B-dul Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Piata Victoriei si B-dul Aviatorilor.

La inscrierea au venit persoane din toate zonele tarii: Iasi, Cluj, Galati, Braila, Buzau, Maramures, Alba Iulia, Targu Mures etc. Inscrierea s-a facut in functie de varsta, categoriile fiind: 10-14 ani, 15-19 ani, 20-24 ani, 35-44 ani, 45-59 ani si peste 60 ani. Totodata, trebuie mentionat ca la inscrierea persoanele au primit un tricou si o ruleta, iar la fiecare categorie a existat premiul I, II, si III atat pentru femei, cat si pentru barbati.


La cros s-au inscris 1503 de persoane, iar pentru fiecare participat Petrom va construi cate un metru de pista pentru bicicleta. Astfel, prin construirea pistei pentru biciclete, Crosul Petrom aflat a adaugat competitiei si un element social.

Startul a fost dat la ora 11:00, in prezenta personalitatilor sportive: Mariana Bitang, Monica Iagar, Elisabeta Lipa, Monica Rosu, Oana Pantelimon, Diana Oprea, Claudia Isaila. La sfarsitul competitiei participantii, dar si bucurestenii aflati in Parcul Herastrau s-au bucurat de un concert cu Andra, dar si de reprezentatiile dansatorilor sportivi de la Hobby Dance.


Cu aceasta ocazia compania Petrom a primit din partea Directiei pentru Sport a Municipilui Bucuresti o diploma onorifica pentru promovarea sportului in masa.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul partenerilor: Agentia Mondiala pentru Sport, Primaria Municipilui Bucuresti - Directia de Invatamnt, Directia de Invatamant, Directia de Sport a Municipilui Bucuresti, Asociatia Municipala de Atletism, Inspectoratul Scolara al Municipilului Bucuresti. De asemenea, compania Carpatina a asigurat hidratarea persoanelor, iar metropotam.ro, topsanatate.ro si ziare.ro au fost parteneri media ai Crosului Petrom.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod