Peste 1.200 de bucuresteni au participat la "Bicicleta Rosie"

Facebook Twitter Comenteaza
Peste 1.200 de bucuresteni au participat la
Peste 1.200 de iubitori ai sportului in aer liber s-au strans sambata, 17 iulie, in parcul Izvor pentru a participa la cel mai mare tur ciclist pentru amatori, "Bicicleta Rosie".
 
Cei aproximativ 400 de castigatori ai concursului organizat cu aceasta ocazie pe site-ul www.bicicletarosie.ro, au primit cate o bicicleta rosie si un echipament de protectie complet de la Coca-Cola si au participat la acest eveniment impreuna cu multi alti posesori de biciclete care si-au dorit sa sustina un stil de viata activ.

Alaturi de cei peste 1.200 de participanti, s-au aflat reprezentanti ai Primariei Bucuresti in frunte cu Primarul General al Capitalei Dr.
Sorin Oprescu si reprezentanti de la Federatia Romana de Ciclism. "Stilul de viata modern impune o schimbare in activitatea fizica de zi cu zi. Trebuie sa profitam de fiecare moment pentru a face putina miscare: in drum spre serviciu sau spre scoala, la birou, in pauza de masa, acasa, in timpul liber. Toate acestea impun o hidratare buna care ne ajuta sa fim in forma fizica si psihica. De aceea trebuie sa fim mai atenti ca atunci cand facem miscare sa ne hidratam mai bine decat atunci cand suntem in repaos", spune nutritionistul Lect.
Univ. Dr. Corina-Aurelia Zugravu, medic primar si lector universitar la Catedra de Igiena Alimentatiei si Nutritiei, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

"Numarul mare de bucuresteni care au venit la eveniment dovedeste ca oamenii doresc un oras mai verde, in care sa poata face mai multa miscare. De aceea voi sustine in continuare toate initiativele de acest gen,"
adauga Primarul General al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod