Participa si tu la Ziua Miscarii!

Duminica, 4 octombrie 2009, cu ocazia Zilei Miscarii Bd. Aviatorilor (intrarea Pescarus) va fi inchis incepand cu ora 11:00 si transformat intr-un imens teren de sport. Vor fi amenajate 14 zone unde vei gasi cel putin o activitate care sa ti se potriveasca.
Participantii la eveniment vor avea ocazia sa afle mai multe despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la nutritionistii si sportivii prezenti la eveniment (Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Georgeta Andrunache, etc.).  

Pentru a incuraja miscarea si un stil de viata sanatos au fost pregatite pentru bucuresteni 14 zone special amenajate pentru diferite activitati precum: volei, badminton, fotbal cu piciorul, dans, ping-pong, pilates, mersul pe bicicleta, mersul pe role, tae bo etc.

Toti sustinatorii vor primi cate o diploma de participare la prima zi dedicata miscarii. In plus, pe tot parcursul zilei va fi organizata o tombola la care vor fi oferite 50 de obiecte care te vor ajuta sa faci miscare intr-un mod placut.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariana pe 11 Oct 2009, 19:46
    sportul e baza sanatatii si armoniei fizice

    sportul trebuie sa faca parte din programul scolar inca din clasele primare,altfel veti ajungr niste obezi si deformati fizic.

    1
    0

  • pasztay zoltan pe 3 Oct 2009, 09:57
    Miscarea e Viata !

    Felicitari pentru initiativa , si participare. In loc de droguri bauturi, fumat , certuri, batai, Nu e mai frumos si sanatos decat miscarea in aer liber. Zoltzn P.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod