Parintii si copiii sunt asteptati la crosul "Campionii sanatatii"

Facebook Twitter Comenteaza
Parintii si copiii sunt asteptati la crosul

Maine, in parcul IOR din Bucuresti, parintii si copiii sunt asteptati la crosul "Campionii sanatatii".

 

Nu e timp de leneveala, trebuie sa facem sport in aer liber. Asadar ne vedem maine, 29 mai a.c. in parcul IOR (actual denumit „Alexandru Ioan Cuza”), incepand cu ora 10:00 ca sa promovam impreuna un stil de viata sanatos si sa sustinem initiativa lansata de Ro Club Maraton si sustinuta de Ziua Europeana impotriva Obezitatii (ZEIO).

Toti parintii cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani sunt invitati la cros. Manifestarile in aer liber vor fi constituite din diverse concursuri de cros la care vor participa cupluri formate din copil si parinte.

Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota www.alimentatiecopii.ro), diplome “Campionul sanatatii”, jucarii, face-painting, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice.

Ziua Europeana impotriva Obezitatii (ZEIO) este o initiativa paneuropeana independenta a organizatiilor pacientilor obezi, a comunitatii medicale si comunitatii politice in vederea informarii si educarii publicului cu privire la riscurile pentru starea de sanatate a individului cauzate de excesul ponderal si obezitate. Obiectivul acestei initiative este de a veni in sprijinul cetatenilor europeni supraponderali si obezi, de a-i ajuta sa isi schimbe stilul de viata pentru a-si controla greutatea si a-si imbunatati calitatea vietii.
Scopul acestei campanii este de a institui Ziua Europeana impotriva Obezitatii (ZEIO) in fiecare an in luna mai (22) si de a face cunoscute la nivel european, implicatiile problematicii obezitatii si nevoia de actiona in consecinta. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • haralamb daniela pe 18 Sep 2012, 17:20
    lilita de varsta la cros

    buna ziua intrebarea mea este de ce numai copiii pana la 12 ani? la 13 ani nu mai sunt copiii ? nu mai au dreptul sa alerge si ei impreuna cu parintii? nu stiu si nu pot intelege de ce pe cei de 13 ani nu ii considerati copiii si pe ei? de ce discriminarile astea? va rog sa ? ca doar si ei s

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod